مشکل دیگری با تکیه بر تعداد کمی از محصولات پرانرژی برای غذا وجود دارد. هنگامی که آنها با غذای غنی از مواد مغذی تکمیل نمی شوند، سوءتغذیه و سوءتغذیه می تواند منجر شود که بیشتر بر کودکان تأثیر می گذارد.
نیاز فوری برای حل سوء تغذیه کودکان لوبیا عروس تراریخته در مناطقی از آفریقا مانند جمهوری آفریقای مرکزی و کامرون، جایی که کاساوا، یکی دیگر از گیاهان پر انرژی، محصول اصلی غذا است، وجود دارد.
کاساوا در حدود ۴۰ درصد از غذای مصرفی در مناطق گرمسیری آفریقا نقش دارد. لوبیا چشم بلبلی این حال، کاساوا از نظر مواد مغذی، به ویژه پروتئین، ویتامین A، آهن و روی بسیار محدود است.
فقدان تنوع محصول نیز ما را در معرض بدترین اثرات بحران آب و هوایی قرار می دهد. اولین قحطی در جهان ناشی از تغییرات آب و هوایی در ماداگاسکار آغاز شده است.
جایی که برنج و کاساوا دو منبع غذایی مهم برای جمعیت هستند. یک لوبیا چیتی گلستان گزارش سازمان ملل خواستار تغییرات عمده در سیستم غذایی ما برای رسیدگی به امنیت غذایی ضعیف است.
به ویژه، افزایش تنوع محصولات برای محافظت در برابر این خطرات فزاینده ناشی از قحطی، خشکسالی و بیماری.
و با افزایش گرسنگی در جهان – تا حدی به دلیل همهگیری ما نیاز فوری به رشد گیاهان غذایی مغذی و انعطافپذیر در مناطقی داریم که بیشتر به آنها نیاز دارند.
واضح است که سیستم غذایی کنونی ما ناپایدار است، لوبیا قرمز به ویژه از آنجایی که پیش بینی می شود جمعیت جهان تا سال ۲۰۵۰ به ۱۰ میلیارد نفر برسد.
برای تغییر آن، باید حبوبات بیشتری بکاریم و مصرف کنیم: با کشف مجدد ثروت مشترک حبوبات فراموش شده شروع کنیم.
- منابع:
- تبلیغات: