زیتون پرورده برای سرماخوردگی عملا هیچ گونه منع مصرفی ندارد. با این حال روغن زیتون را نباید با کوله سیستیت مصرف کرد، زیرا اثر کلرتیک دارد، علاوه بر این، افراد چاق به دلیل کالری بالای آن باید در مصرف آن متعادل باشند.
علاوه بر این، استفاده از زیتون پرورده ها با احتیاط ضروری است به اصطلاح زیتون سیاه، که در واقع زیتون سیاه شده است که با محلول خاصی درمان می شود. چنین محصولی می تواند به بدن آسیب برساند.
زیتون پرورده همچنین سرشار از پروتئین ها، پکتین ها، قندها، ویتامین ها: B، C، E، کاتچین های فعال P، حاوی نمک های پتاسیم، فسفر، آهن و سایر عناصر است.
علاوه بر این، کربوهیدرات ها، کاتچین ها، اسیدهای کربوکسیلیک فنل، مواد پکتین و ساپونین های تری ترپن در میوه ها یافت شد.
برگها حاوی اسیدهای آلی، فیتواسترول، اولئوروپئین گلیکوزید، رزین، فلاونوئیدها، النولید لاکتون، تلخ و تانن، اسانس است که شامل استرها، فنل ها، کامفن، اوژنول، سینئول، سیترال و الکل است. برگها حاوی گلیکوزیدها، اسیدهای آلی، تلخی، فلاونوئیدها و تانن هستند.
خواص تغذیه ای از زمان های قدیم مردم میوه های زیتون می خوردند و از آن روغن زیتون درست می کردند. انواع خوراکی زیتون پرورده با یا بدون هسته ترشی می شود.
زیتون پرورده، زیتون های سیاه نمک خشک و مخصوصاً پر، طعمی تند دارند، پیش غذا، کنسروهای لذیذی هستند که مکمل طیف محصولات غذایی هستند و از همه مهمتر ارزش درمانی دارند.
با این حال، نباید زیتون تازه چیده شده را امتحان کنید، زیرا. آنها بسیار تلخ و ترش هستند. ابتدا باید آنها را با نمک یا زغال چوب درمان کرد تا طعم آنها نرم شود.
روغن زیتون اصلی ترین محصولی است که این محصول عمدتاً برای آن کشت می شود. تقریباً 90 درصد از برداشت میوه در جهان صرف تولید روغن زیتون می شود که حتی بدون مواد نگهدارنده ماندگاری بالایی دارد که برای صادرات آن به سراسر جهان اهمیت زیادی دارد.
کسر جرمی نفت، خواص شیمیایی و فیزیکی آن به مجموعه ای از عوامل، شرایط خاک و آب و هوای سال، اقدامات کشاورزی فنی و تنوع پومولوژیکی بستگی دارد. روغن زیتون در صنایع غذایی و همچنین در تولید کنسرو ماهی لذیذ (اسپرات، ساردین) استفاده می شود.