ماهی شیر قباد غذای مورد علاقه مورگان فریمن و نیکول کیدمن

ماهی شیر قباد خوراکی سرشار از مواد مغذی و پروتئین است و می توانند نقطه برجسته یک وعده غذایی خوشمزه باشد. انواع متداول ماهی ها کاد، هیک و هادوک هستند.

اینها معمولاً انواع ماهی های سفید با طعم لطیف و طعم ملایم هستند. همچنین ماهی‌های تیره‌تر مانند ماهی شیر قباد یا ماهی تن قرمز به دلیل طعم غنی و اسیدهای چرب امگا 3 بسیار محبوب هستند.

اکثر سوپرمارکت ها و رستوران ها طیف گسترده ای از انواع ماهی را از سراسر جهان ذخیره می کنند. ماهی نوعی جانور آبزی است که در بیشتر دریاها، دریاچه‌ها، رودخانه‌ها و اقیانوس‌های ما زندگی می‌کند.

همه ماهی ها مهره داران هستند و انواع ماهی ها به گروه هایی مانند ماهی های استخوانی، ماهی های غضروفی و ماهی های بی آرواره تقسیم می شوند.

ماهی

بیشتر ماهی هایی که ما مصرف می کنیم انواع ماهی های استخوانی هستند. برخی از انواع ارزان ماهی شامل ماهی خال مخالی، ساردین و تیلاپیا هستند. انواع گران قیمت ماهی در رستوران می تواند شامل ماهی تن آبی، اره ماهی و ماهی آزاد وحشی باشد.

در این مقاله با محبوب ترین ماهی هایی که مصرف می کنیم آشنا خواهید شد. همچنین متوجه خواهید شد که اگر ماهی با طعم ملایم یا با طعم قوی می خواهید، چه نوع ماهی را انتخاب کنید.

ماهی های قرمز، صورتی یا نارنجی از خوشمزه ترین ماهی ها هستند و می توانند از گران ترین ماهی ها باشند. ماهی تن ماهی اعماق دریا است که رنگ گوشت آن از صورتی تا قرمز تیره است. ماهی قزل آلا، قزل آلای رنگین کمان و راهب ماهی از گونه های محبوب ماهی های صورتی استخوانی با طعم خوب ماهی هستند.

ماهی های سفید، پوسته پوسته و ملایم رایج ترین ماهی های مصرفی هستند، زیرا نسبت به ماهی های صورتی یا قرمز قیمت کمتری دارند. ماهی سفید مانند ماهی کاد، باس دریایی، یا دست و پا کردن معمولاً دارای طعم ملایم ماهی و گوشت پوسته پوسته است.

خوردن ماهی چند بار در هفته یک راه عالی برای دریافت پروتئین بدون چربی همراه با مواد مغذی مهم است. برخی از انواع ماهی ها به دلیل احتمال کمتر آلاینده هایی مانند جیوه، انتخاب های بهتری نسبت به سایرین هستند.

پزشک می‌تواند توصیه‌های فردی در مورد مصرف ماهی‌های حاوی جیوه برای کودکان، افرادی که باردار یا شیرده هستند، یا افرادی که شرایط سلامتی دارند، ارائه دهد.