پسته اکبری صادراتی محصولی پرکالری با بیش از 50 درصد چربی است. با این حال، باید در رژیم غذایی گنجانده شود منیزیم، فسفر، روی، ویتامین های گروه B فهرست ناقصی از مفید بودن پسته هستند.
یکی از عناصر اصلی B7 یا بیوتین است که به شما امکان می دهد پروتئین را هضم کنید و چربی بسوزانید، یعنی در متابولیسم کلیدی است. اگر بیوتین کافی وجود نداشته باشد، مو و پوست رنج می برند، خلق و خوی افسردگی ظاهر می شود.
این متخصص تغذیه می گوید: کلسترول بد خون می تواند افزایش یابد.پفواید پسته در مقدار زیادی سلنیوم است: سیستم ایمنی را تحریک می کند و اگر نمک فلزات سنگین روی بدن اثر بگذارد، از مسمومیت جلوگیری می کند.
روغن پسته به از بین بردن لکه های پیری و کک و مک کمک می کند و پوست را نرم تر می کند. نکته لوتئین است که بخشی از آن است: این یک آنتی اکسیدان است که بینایی را نیز تقویت می کند.
لوتئین تقریباً یک فیلتر نوری است که از شبکیه در برابر تخریب محافظت می کند. پتاسیم و منیزیم رگ های خونی را تقویت کرده و ضربان قلب را عادی می کند.
برای به حداکثر رساندن فواید پسته، روزانه تا 15 مغز آجیل مصرف کنید. بهتر است بچه ها هفت عدد پسته بیشتر ندهند. پسته به خودی خود نمی تواند یک داروی کامل باشد.
اما اغلب درخت پسته روی برگها رشدهایی دارد که توسط شته ها ایجاد می شود. زائده ها حاوی تانن هستند ماده ای که بافته و التهاب غشاهای مخاطی را تسکین می دهد.
تانن بخشی از ضد عفونی کننده ها، داروهای ترمیم زخم، داروهای استوماتیت، بیماری پریودنتال است. از جوشانده پسته در طب عامیانه استفاده می شود اعتقاد بر این است که برای خستگی، کم خونی مفید است.
نحوه استفاده از پسته در آشپزی: پسته برای شیرینی پزی استفاده می شود – بستنی، شیرینی، شیرینی. آنها را با شکلات، عسل، به پای، باقلوا، کوکی ها اضافه می کنند.
آجیل به خوبی با غذاهای دریایی و گوشت سازگار است: آنها پخته شده، پر شده با خمیر هستند. یکی از ساده ترین دستورها سالاد پسته و مرغ است: 100 گرم فیله مرغ، فلفل دلمه ای قرمز (تکه ای)، 100 گرم پنیر و پسته به دلخواه. می توانید ظرف را با روغن زیتون یا خامه ترش پر کنید.