از زغال کبابی مکعبی برای کباب کردن گوشت، ماهی و سبزیجات استفاده می شود. قدیمی ترین مدل از یک رنده آهنی، دسته دار و روی چهار پا نصب شده است که روی زغال های داغ قرار می گیرد.
از گذاشتن زغال و روشن کردن آتش گرفته تا تمیز کردن آن، کباب کردن می تواند به یک مراسم واقعی تبدیل شود. البته روند پخت نسبت به مدل های دیگر گریل کندتر است. این کباب پزها می توانند نه تنها از زغال، بلکه از چوب یا کنده استفاده کنند.
زغال بینچوتان: زغال چوبی فوقالعاده ژاپنی (در واقع در استوانههای شاخهای عرضه میشود)، بینچوتان در سالنهای یاکیتوری برتر در سراسر ژاپن و ایالات متحده استفاده میشود.
بینچوتان به طور سنتی از بلوط در غارهای مهر و موم شده با گل در جنوب غربی ژاپن ساخته می شود. بسیار تمیز و بسیار داغ می سوزد و هیچ طعم زغالی قابل تشخیصی ایجاد نمی کند.
با این حال، بسیار گران است. یک قطعه می تواند چندین دلار قیمت داشته باشد. و روشن شدن بینچوتان به زمان زیادی نیاز دارد.
از یک استارت دودکش یا استارت برقی یا یک مشعل دمنده استفاده کنید و حداقل 30 دقیقه به خود اجازه دهید تا زغال سنگ آتش بگیرد. با این حال، هنگامی که زغال چوب روشن می شود، برای مدت طولانی می سوزد.
زغال پوسته نارگیل: پوسته نارگیل سوختی می سازد که ده ها هزار کباب ساته را در تایلند و فراتر از آن آتش می زند: زغال پوسته نارگیل.
سریع به روشن شدن، سوزاندن داغ، و فروخته شده در قطعات کوچک، زغال چوب مناسبی برای کباب پزهای کوچک است که توسط فروشندگان خیابانی آسیایی استفاده می شود.
اگرچه یافتن زغال پوسته نارگیل در ایالات متحده به سختی انجام می شود، اما اگر مقداری از آن را به دست می آورید، از آن برای آتش زدن هیباچی خود استفاده کنید.
برای پختن یک کوره زغالی بزرگ آمریکای شمالی به مقدار زیادی زغال چوب نارگیل نیاز دارید. در اینجا یک تنوع در فروشگاه ما وجود دارد.