خرمای مابروم: خرمای مابروم مانند خرما سیاه یکی از باکیفیت ترین انواع خرما در سراسر جهان است، زیرا منبع غنی از مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است.خرمای صفوی
خرمای صفوی در مدینه در پادشاهی عربستان سعودی می روید و این نوع خرما به دلیل داشتن ویتامین ها و مواد معدنی فراوان و همچنین در از بین بردن میکروب ها بسیار مفید است. معده اگر با معده خالی خورده شود.
خرمای عنبرا: خرمای عنبره یکی از گران ترین انواع خرما است و از ویژگی های آن بزرگ بودن میوه و کوچکی هسته آن است.این نوع منبع غنی از پروتئین است.
خرمای ثوری: اصل این نوع خرما به ایالت الجزایر می رسد و به دلیل امکان جایگزینی نان صبحانه با خرمای انقلابی، یکی از انواع خرمای خشک به شمار می رود و به آن خرمای نان می گویند.
ارزش غذایی خرما: خرما به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد فواید زیادی دارد، خرما در زمان های قدیم منبع اصلی رزق و روزی انسان محسوب می شد.
زیرا حاوی درصد بالایی از قندهای ساده است و علاوه بر آن سرشار از مواد معدنی غذایی مانند: مس، گوگرد است. کلسیم، پتاسیم و منگنز و گوگرد و حاوی پروتئین به نسبت خوب، ویتامین C، فیبر غذایی و آب است.
انواع خرما در عربستان سعودی: خرما یکی از مهم ترین مواد غذایی است که مسلمانان در ماه رمضان شروع به خوردن آن در صبحانه می کنند و در پادشاهی عربستان سعودی و به طور کلی مناطق عربی معروف است.
خرمای آجوا: یکی از معروف ترین انواع خرما در جهان است که از نظر محبوبیت و پراکندگی در کشورهای جهان رتبه اول را دارد که ترکیبی از نرمی، خشکی و در عین حال طعم شیرین لذیذ از ویژگی های آن است.
این نوع خرما از قدیم الایام یکی از غذاهای مرتبط با دین مبین اسلام است، به همین دلیل در سنت هایی که مردم به پیروی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم از آن پیروی می کنند، آن را می یابیم و آن را می پذیرند. بسیار در مناسبت ها و فصول مذهبی مانند: ماه رمضان، اعیاد و موسم حج.